Lubuskie od lat stawia na turystykę kulinarną i promocję regionalnych produktów. 🌿🍞🧀 Ostatnie targi Smaki Regionów w Poznaniu po raz kolejny potwierdziły, że nasze wyroby należą do najlepszych w Polsce.
Lubuscy producenci zdobyli prestiżowe nagrody i wyróżnienia za wyjątkowe smaki – od chleba żytnio-orkiszowego z żurawiną, przez smalczyk z „Rybackiej Chaty” i twaróg kozi z „Qzko-Serowarni”, aż po ocet jabłkowy „Złote jabłuszko” i słynną Bziankę – syrop z kwiatów czarnego bzu. 🏆
Szczególne gratulacje dla gospodarstwa „Malinówka”, które oprócz Perły zdobyło również Medal Targów! 👏
To ogromna duma i dowód, że lubuscy producenci są prawdziwymi ambasadorami naszego regionu – zarówno w kraju, jak i za granicą. 💚
Lubuscy producenci zdobyli prestiżowe nagrody i wyróżnienia za wyjątkowe smaki – od chleba żytnio-orkiszowego z żurawiną, przez smalczyk z „Rybackiej Chaty” i twaróg kozi z „Qzko-Serowarni”, aż po ocet jabłkowy „Złote jabłuszko” i słynną Bziankę – syrop z kwiatów czarnego bzu. 🏆
Szczególne gratulacje dla gospodarstwa „Malinówka”, które oprócz Perły zdobyło również Medal Targów! 👏
To ogromna duma i dowód, że lubuscy producenci są prawdziwymi ambasadorami naszego regionu – zarówno w kraju, jak i za granicą. 💚