Karol Okrasa gotował po lubusku

Pobierz PDF
Uwaga: Wiadomość archiwalna. Nie wszystkie załączniki i linki mogą działać poprawnie.
W czwartek, 5 lipca w hotelu ,,Ruben'' odbęyła się konferencja dla lubuskich przedsiębiorców z branży turystycznej, którzy wzięli udział w tegorocznych targach turystycznych w Berlinie, Cottbus, Poznaniu, Wrocławiu, Katowicach, Opolu i Szczecinie. Konferencja pt. ,,Promuj lubuskie''  miała na celu podsumowanie doświadczeń uczestników targów, którzy mieli okazję wziąć w nich udział dzięki funduszom Unii Europejskiej.
W części szkoleniowej goście konferencji mogli się dowiedzieć, jak skutecznie reklamować swoje usługi turystyczne w mediach społecznościowych oraz poznali techniki budowania skutecznej kampanii w reklamie internetowej w Google AdWords. Odbyła się także dyskusja na temat perspektyw rozwoju branży winiarskiej w Polsce. Uczestnicy konferencji zapoznali się z pomysłem powołania kulinarnego szlaku turystycznego w woj. lubuskim. Uczestnicy targów odwiedzili też Lubuskie Centrum Winiarstwa w Zaborze, gdzie pokaz gotowania na żywo dał (z użyciem regionalnych produktów spożywczych) znany z telewizji Karol Okrasa. Goście konferencji podczas pokazu somelierskiego mieli też okazję poznać wszystkie tajemnice produkcji wina. Pokaz poprowadziła Kinga Kowalewska - Koziarska z winnicy Kinga.
 

Galeria zdjęć

Galeria: Karol Okrasa ugotwał po lubusku

Zobacz również